Events

Ungdomsrådet er til for, at Nyborg kommune kan være et federe sted at være ung. Vi deltager i det kommunale for at repræsentere ungdommen på rådhuset. Men en stor del af det vi laver, er aktiviteter og begivenheder i kommunen for unge. Vi driver eksempelvis ungdomshuset, som indeholder aktiviteter hver uge.

Konkurrencer

På vores sociale medier afholder vi ofte konkurrencer. Man kan vinde fede præmier, som f.eks. en iPad eller Airpods. Det er nogle af de større præmier, vi har haft ude. Så husk at følge med på Facebook og Instagram.

Vores præmier kan desværre ikke ombyttes, eller returneres. Det er altid ungdomsrådet selv
som står bag præmierne, medmindre andet er angivet.

Horror House

Hvert år omkring oktober har vi en vision om at skræmme kommunen. Vi laver nemlig Horror House for alle borgere, ikke kun unge. Vi inviterer indenfor til et nyt tema hvert år. Efter du er blevet skræmt, inviterer vi på lidt varmt at drikke, inden vi smider jer ud i efterårskulden. Det er helt GRATIS at komme forbi vores Horror House, det er det altid!

For at vi kan lave Horror House gratis, er vi afhængige af frivillige kræfter. Her er det både folk fra ungdomsrådet, huset og frivillige vi trækker på. Vi vil alle gerne være med til at gøre Nyborg Kommune mere attraktivt at være ung i. Derfor gider vi godt bruge kræfter på at lave ting som Horror House, for at du kan komme ned forbi og have det sjovt.

Jul

Efter halloween kommer julen. I det kolde vintervejr sørger vi i ungdomsrådet for et varmt sted, du kan komme og hygge. Lige så snart vi rammer juletiden, vil du opleve et ungdomshus, der er pyntet fra top til tå, og som rummer hele juleessensen. Vi laver æbleskiver, varm kakao og julesmåkager. Vi holder klippe-klistredage, og spreder
juleglæde rundt om i kommunen med uddelinger af julegodter. Vi laver 11 adventskonkurrencer på vores sociale medier op til jul, så husk at følge med her. Det er gode, søde og sprøde gevinster man kan finde.

Vi har tidligere forsøgt at holde juleaften for unge, der ikke havde andre steder at være. Hvis det behov opstår igen, vil vi meget gerne kigge på mulighederne for at lave juleaften igen.

Kampagner

I rådet laver vi nogle forskellige kampagner. Her er et lille udpluk: